Headerbild

018 vann Svenska Cupen V65

2016-11-06 i Resultat / Resultat 2016

Upsala Petanque Club arrangerade Finalspelet i Svenska Cupen V55 och V65 den 29-30 oktober. Åtta lag i V65 och åtta i V55 tävlade i Gottsundahallen. Varje lag består av minst 6 spelare, så det var fullt i hallen.

Alla var mycket imponerade av vår fina hall.

Arrangemanget fungerade perfekt med Inga Stenbrink och Ingrid Johansson i sekretariatet. Berit Ronnebjer med medhjälpare hade fullt upp med försäljning av korvar och smörgåsar med mera. Det var många, som var hungriga.

I V65 slog 018 oväntat storfavoriterna från Varberg i finalen. Det kändes ganska bra för oss i UPS, som blev utslagna av 018 i grundspelet, att ingen annan rådde på dem heller.

Tredje platsen delades av Luleå och Tyringe

I V55 vann BOO för fjärde året i rad. Sensationen där var att Kärnan blev utslagna i semifinalen av Skatås. Skåningarna blev så besvikna att de åkte hem direkt utan att vänta på prisutdelningen.

Den andra tredjeplatsen togs av Boulero. 

Här finns bilder av alla pristagare utom Kärnan förstås och även bilder av en del av oss, som jobbade hårt med arrangemanget.

Vi har många duktiga medlemmar i vår förening, som ställer upp och hjälper till i de tävlingar, som vi arrangerar. Utan dem skulle vi inte ha kunnat klara av de stora arrangemang, som vi haft.

Det har varit mycket bara i oktober:

Grundomgång i Svenska Cupen V65 den 1 oktober
Lag-DM Öppen och Dam den 8-9 oktober
UPS Höst-Cup den 15-16 oktober
Svenska Cupen V55 och V65 finalspel den 29-30 oktober

Stort tack till alla våra fantastiska medlemmar, som har ställt upp!